Forum Komputerowe Strona Główna

Poprzedni temat «» Następny temat
Jakby?cie mogli rzuci? okiem... :)
Autor Wiadomość
eirien 
Friend

Pomogła: 12 razy
Wysłany: 2007-08-08, 21:18   Jakby?cie mogli rzuci? okiem... :)

Jeszcze jest niewiele, ale i tak prosi?abym o uwagi g?ównie na temat tre?ci, cho? i do wygl?du mog? by? ;P adres: http://pery.com.pl Trafi do klienta czy nie?

z góry dzi?ki ;>

czerwony 
Cleaner

Wysłany: 2007-08-08, 22:42   

Stronka ?adna i przejrzysta, bez pierdó? :)

M@ti 
Moderator

Wysłany: 2007-08-09, 12:26   

Strona elegancka :) tylko troche ta pani mi nie pasuje :) za blisko ten palec. A tak na marginesie mieszkam blisko Lublina kto wie mo?e kiedy? skorzystam :)

Mydory 
?pi?cy

Wysłany: 2007-08-15, 18:21   

Witam

Recenzje do stronki
Jesli ma byc to profesjonalna stronka
****Proponuje zmiane ogólnego wyglondu stronki:
*strona nie zawiera informacji o produktach,ich cenach(oraz opini klienta o produkcie)
*wyszukiwarki produktów
*"pani faktycznie nie pasuje,,
*nie zawiera opcji -> polecamy,promocje,aktualnosci <-
*zbyt duzo wolnej przestrzeni(trzeba ja zagospodarowac)
*zmiana koloru t?a tez by sie przyda?a(bial nie zbyt pasuje-bardzo jasny zó?ty lub siwy,jasny niebieski)
*logo firmy powinno sie wyrózniac(byc wizytówka)
*podaliscie w pierwszej ods?onie stronki tylko nr fona(klient nie bendzie szuka? w kolejnych podstronach nr gg lub e-mail)
*mapa jest ma?o czytelna- po kliknieciu na mapke powinien byc widoczny centralny punkt(skleb,salon).Cos takiego http://www.terg.krasnik.com.pl/pliki/kontakty.html
*****jesli ma byc to tylko strona -typu standard*****
*przyda?a by sie wyszukiwarka produktów,cennik.
*logo firmy powinno sie wyrózniac(byc wizytówka)
*no i ta pani raczej nie

Wypowiedzi znajomych
*nie rozumiem o co w tym chodzi sory
*a moze to jakas praca dyplomowa
*tu masz racje ta druga bardziej trafia do klienta(strona) www.terg.krasnik.com.pl

Pozdrawiam

M@ti 
Moderator

Wysłany: 2007-08-16, 21:17   

Do?o?? jeszcze co? od siebie:
Strona bardziej informacyjna ni? "bajerancka" ale je?li o to chodzi?o to w miar? dobra robota, jeszcze popracowa? nad layoutem i b?dzie miodzio. Trzymam kciuki za dalszy rozwój strony. Powodzenia.

Pozdrawiam.

rafix
V.I.P

Wysłany: 2007-08-27, 19:45   

Strona Przejrzysta ;)tylko walnicie po bokach jakas ?adnagrafike jak chcecie to wam wykonam choc by we flashu ;-]

eirien 
Friend

Pomogła: 12 razy
Wysłany: 2007-08-28, 08:02   

Mydory:

Mydory napisał/a:

Recenzje do stronki
Jesli ma byc to profesjonalna stronka
****Proponuje zmiane ogólnego wyglondu stronki:
*strona nie zawiera informacji o produktach,ich cenach(oraz opini klienta o produkcie)
*wyszukiwarki produktów

Jako? sobie nie wyobra?am wyszukiwarki *us?ug*. Cennik b?dzie ale i tak tylko przyk?adowy bo nie da si? poda? cen za wszystkie us?ugi - ka?dy przypadek i tak jest inny na razie mam "wakacje" i si? bycz? i nic nie zmieniam ;P

Mydory napisał/a:

*zbyt duzo wolnej przestrzeni(trzeba ja zagospodarowac)

Z lewej si? lekko zag??ci. Dojdzie prawdopodobnie dodanie zg?oszenia, sprawdzenie zg?oszenia i 'szybki kontakt', mo?e co? jeszcze.... i oczywi?cie menu inne b?dzie, jak sobie wymy?le jak ma wygl?da? ;)

Mydory napisał/a:

*zmiana koloru t?a tez by sie przyda?a(bial nie zbyt pasuje-bardzo jasny zó?ty lub siwy,jasny niebieski)

Tu akurat b?d? uparta i bia?y zostanie.

Mydory napisał/a:

*podaliscie w pierwszej ods?onie stronki tylko nr fona(klient nie bendzie szuka? w kolejnych podstronach nr gg lub e-mail)

Serio? ja tam zawsze jak ju? mam si? z kim? skontaktowa? to wcze?niej dok?adnie przegl?dam stron? wraz z kontaktem ;P Ale tak jak pisa?am wy?ej, b?dzie szybki kontakt na ka?dej stronie, jeszcze nie wiem tylko w jakiej formie ;)

Mydory napisał/a:

*mapa jest ma?o czytelna- po klikni?ciu na mapk? powinien by? widoczny centralny punkt(skleb,salon).Cos takiego http://www.terg.krasnik.com.pl/pliki/kontakty.html

Tutaj Ci? kompletnie nie rozumiem, na podanej przez Ciebie stronie jest mapa ma?a, nie czytelna, na któr? trzeba klikn?? i dopiero po otwarciu w nowym oknie cokolwiek wida?. U mnie od razu jest du?a, bez ?adnych dodatkowych klikni??... To chyba pro?ciej dla endusera, nie? :P

Mydory napisał/a:

*no i ta pani raczej nie

Pani? zmieni? jak znajd? co? lepszego... na razie nic takiego nie mam wi?c chwilowo Pani musi zosta? :>

Mydory napisał/a:

Wypowiedzi znajomych
*nie rozumiem o co w tym chodzi sory
*a moze to jakas praca dyplomowa
*tu masz racje ta druga bardziej trafia do klienta(strona) www.terg.krasnik.com.pl

A tu si? zastanawiam, czy Ty przypadkiem nie reklamujesz tej strony. Jest tyle ?adnie zrobionych stron w necie, równie? serwisów komputerowych (co by by?o bardziej w temacie) a Ty podajesz www, która by?a robiona z 10 lat temu (a przynajmniej tak wygl?da), rozje?d?a si? w Fx. Poza tym tez nie zauwa?y?am tam wyszukiwarki produktów, cenników (oprócz kilku cen za przyk?adowe zestawy - a przecie? to sklep komputerowy ;P ) ani opinii klientów ;O

M@ti:

M@ti napisał/a:

Strona bardziej informacyjna ni? "bajerancka"

I w?a?nie tak ma by? :)
I tak, wiem, ?e jeszcze sporo trzeba zrobi? ale nie przewiduj? ?adnych wodotrysków, wi?cej tekstu.
No i ta Pani jeeeesuuuu :> Ale nie mam nic, co mog?oby j? zast?pi?... =P

rafix:

rafix napisał/a:

Strona Przejrzysta ;)tylko walnicie po bokach jakas ?adnagrafike jak chcecie to wam wykonam choc by we flashu ;-]

Grafika b?dzie tylko w nag?ówku, po lewej b?dzie troch? wi?cej rzeczy wi?c nie b?dzie tak ?yso ;) a flasha nie trawi? :> ale dzi?ki za ofert? ;)))

Ps. Chodzi?o mi raczej jakie? uwagi do tekstu no ale skoro nikomu sie nie chce czyta? to trudno ;P
;)))

Odpowiedz do tematu