Wysłany: 2007-09-12, 14:08 Karta graficzna za oko?o 500 z?
Post ten bedzie pisa? mój znajomy wi?c prosze o rzetelne odpowiedzi.
Chc? zakupi? now? karte graficzn?. Mam na ni? o?o 500 z? wiem e to nie jest maj?tek ale wi?cej nie posiadam, a mój sprzet nale?y wymieni? w najbli?szej przysz?o?ci. Koniecznie musi by? na AGP x8. Mam dylemat:
Ten model najbardziej mnie interesuje. Wiem e sa jakie? radeony z DX 10 na AGP ale mnie taki sprzet raczej nie interesuje bo w grach wypada duzo s?abiej. Ma DX 10 którego nigdy nie wykorzysta bo jak wyjdzie gra w pe?ni robiona na DX 10 to ta karta nigdy nie uci?gnie jej na cho?by ?rednich detalach. A ja wol? grac na wysokich i bez kilku zbednych efektów. Dla mnie liczy si? ogó? a nie szczegó?y :wstyd:
Je?li macie jakies lepsze propozycje w sprawdzonych sklepach internetowych to prosi?bym o podanie linków. Nie wiem czy Nvidia ma co? w tej cenie co mo?e zagrozi? Radeonowi je?li znajdziecie co? potwierdzone testami w grach to tez ch?tnie zobaczy?bym linki
Interesuje mnie równie? wasze zdanie na ten temat.
Czy si? op?aca, a mo?e lepiej poczeka? troche z dezycj?. Dodam e teraz mam Radeona 9600 PRO 256 MB/128 bit PS 2.0 DX 9. No i mój zasilacz mnie troche martwi, by? razem w zestawie z obudow? Logic Concept Q5, 350 W CE, USB, Audio, LCD..... Jestem raczej pewny e bedzie du?o ró?nica pomi?dzy grafa jak? mog? ustawi? teraz a t? po wymianie grafiki. Reszt? sprz?tu mam dobr?, rewelacja to nie jest ale spokojnie uciagnie najnowsze produkcje. Jedynym s?abym punktem jest grafika wi?c prosze o wasze komentarze,
a i ?eby sens mia?y
je?li ktos poda linka to niech uzasadni co jak i dlaczego.
Prosz? o szybkie odpowiedzi
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum