Je?li moge co? wtr?ci? a zapewne niemoge to ex-torrent jest najlepszy bo nie trzeba si? rejestrowa?. Jak ci szefie nie pasuje ten post to go wyrzu?, tak tylko pisa?em "ku poinformowaniu serc"
Mo?emy tutaj o tym rozmawia?. Ja przyznam tak, lepszych filmów na rmvbusters.pl (w wersji rmvb) nigdzie nie ma, to e Ratio panuje to mi nie przeszkadza. Co do plików ró?nych to dla mnie najlepsza polishbytes.net . Ale je?li co? wol? bez ratio to wybieram ex-torrent.pl .
Na ex-torrent rejestracja nie jest wymagana, a do tego jest bezp?atna i bezbolesna. Mam te? konto na torrenty.org . Jeden SMS za 5z? i mam nieograniczony dost?p do tego serwisu. Filmy s? przecie? na obu. Chcia?em ostatnio wystawi? film rmvb ale by? ju? w obu serwisach. Z zagranicznych ?wietny jest TorrentPortal ale wiele plików pad?o
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum