Ja jestem w trojmiejeskiej sieci LAN - Multicon ogolnie to jest gowno... ale jednak zawsze cos ;) mam predkosc 384 kB/s i place 60 zl / miesiac + 60 zl za zewnetrzne IP na rok
ech tez mam radiówke i si? z tego nieciesze widocznie masz jak?? dobr? firm? ( tylko e stronki szybko si? ?aduj? ale jak jaki? plik na emule ?ci?ga mi si? wieeeeki ) ale ja naszcz??cie ju? zmieniam neta
( tylko e stronki szybko si? ?aduj? ale jak jaki? plik na emule ?ci?ga mi si? wieeeeki )
Tonie jest wina ?cza ale raczej tego e nie masz publicznego adresu IP (dostawca internetu powinien przekierowa? Ci odpowiednie porty aby Twój komputer mia? publiczny adres) - serwery emule w takim przypadku nadaj? Ci LowID i n?dzny transfer. Pozdrawiam.
ja mam dsl 3072/384 i emule ?adnie sciaga w nocy tylko 160:P place tylko 50z? mam dobry kontakt z adminem i mam odblokowane porty i przypiane max wartosciowosc ?acza po 22 do 8:P
A ja mam na 1 kompie internet w Dialogu (512kbps) PolEcAM
?eby dowiedzie? si? wi?cej o promocji w Dialogu kliknij w link: http://www.dialog.pl/dial...oly.php?obj=887
P?ac? o?o 60 z?otych co miesi?c, a teraz jest jeszcze taniej.
Na drugim kompie mam niestety NiEOSTRADE (256), ale dzia?a z pr?dko?ci? 327
P?ac? mniej wi?cej tyle samo, a za?o??em pó?niej!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum