Z zaciekawieniem szuka?em tego programu i instalowa?em go. To by?o moje pierwsze zetkni?cie z Gnutellom. Czyli jestem w tych sprawach dziewicem. Po ?ci?gni?ciu i konfiguracji zrozumia?em jedno- b?dzie przyjemnie. Nie myl? si? - jest super, wiem czy co? ?ci?gn? bo s? ?ród?a. Program jest intuicyjny i ?atwy w obs?udze. Przypomina mi Emula, ale tu przynajmnie czsem co? si? da ?ci?gn??.Je?li kto? szuka dobrego ?ci?gacza plików - Polecam!
5.2.5 Przepraszam ci? stary ale zapomnia?em o tym wspomnie?. Teatr, biblioteka, wiele ?róde? - to mi pasuje. Wersja normalna, bez pro. Reklamy nie s? uci??liwe. To mi si? podoba!
Najlepsza jest wersja Bearshar'a 5.2.5. Bo jak wesz?a 6, to nie do??, e ma ca?kiem inny interfejs, to jeszcze filmów nie da si? ?ci?ga? (przynajmniej pe?nometra?owych). Poleca?bym z nowszych jedynie 5.2.5.
Ostatnio zmieniony przez Misio 2007-06-20, 08:24, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum